Support

Expand all | Collapse all

Attachments not getting added to Jama

  • 1.  Attachments not getting added to Jama

    Posted 12-11-2017 01:17
    Edited by Guest1 Guest2 12-17-2017 21:47
    POST /projects/{projectId}/attachments
    Create a new attachment in the project with the specified ID

    not working in JAMA api-docs
    input :- {
    "fields": {
    "name" : "Name",
    "description" : "DESCRIPTION"
    }
    }

    result:-
    { "meta": { "status": "Bad Request", "timestamp": "2017-12-11T09:16:07.257+0000", "message": "You must set the following required fields. fields: attachment" } }

    -----------------


  • 2.  RE: Attachments not getting added to Jama

    Posted 12-11-2017 15:27
    Hi Snehal,

    I'm currently not able to reproduce your issue, this is what happens when I use that exact payload on my end for an existing project. Was the - after the colon a typo on your end?



    ------------------------------
    Justin Phang
    Developer Support Engineer
    Jama Software
    Portland OR
    ------------------------------



  • 3.  RE: Attachments not getting added to Jama

    Posted 12-11-2017 21:20
    Edited by Guest1 Guest2 12-11-2017 22:54
    That - was just to differentiate ..
    This there any permission issue? do i need to have any specific permission to add attachment.






  • 4.  RE: Attachments not getting added to Jama

    Posted 12-11-2017 21:22
    Edited by Guest1 Guest2 12-11-2017 22:55



  • 5.  RE: Attachments not getting added to Jama

    Posted 12-12-2017 17:02
    Hi,

    This is the expected output for a user without permissions to the project that makes that request.

    QCJdmFt8SI6oXRCUEndv_Screen Shot 2017-12-12 at 4.54.00 PM.png
    Another possibility could be that there could be some odd hidden characters or curly quotes in the input response. Are other users experiencing this on your end, and is this the only problematic endpoint?

    ------------------------------
    Justin Phang
    Developer Support Engineer
    Jama Software
    Portland OR
    ------------------------------



  • 6.  RE: Attachments not getting added to Jama

    Posted 12-12-2017 20:50
    All users are facing the same issue:- We have checked for all quotes, not issue on that.. the body part is correct.

    Can you please suggest what all pre-requisite are required for adding attachment in project.



    ------------------------------
    Guest1 Guest2
    PW
    ------------------------------



  • 7.  RE: Attachments not getting added to Jama

    Posted 12-14-2017 16:34
    Hi,

    Could you please file a support ticket for this for us to further investigate? It doesn't seem like something that me or others versed with the API could replicate. It might be more of a problem with the routing since there doesn't seem to be a required attachment field in the payload for POST /projects/{projectId}/attachments. Also let us know if you are experiencing any problems with other endpoints as well as when this started occurring.

    ------------------------------
    Justin Phang
    Developer Support Engineer
    Jama Software
    Portland OR
    ------------------------------