Support

Expand all | Collapse all

Unable to advance Workflow when using Chrome

  • 1.  Unable to advance Workflow when using Chrome

    Posted 08-06-2019 13:04
    ​After our upgrade to 8.36.0 customers discovered that they were unable to advance the workflow in project when using Chrome; clicking the button does nothing but still works in IE11.
    Worked before upgrade from 8.25.3

    Example of workflow button that doesn't respond to click in Chrome


    I tested and received the same results, Chrome Version 75.0.3770.142 (Official Build) (64-bit).

    ------------------------------
    Virginia G
    Intel Corporation
    ------------------------------


  • 2.  RE: Unable to advance Workflow when using Chrome

    Posted 23 days ago
    Hi Virginia,

    I am sorry to hear that you're running into this!
    As I'm unable to replicate this behavior in 8.36, can you please confirm if this happens in different workflows and in all transitions stages?

    Thank you,

    ------------------------------
    Carmen Santos
    Jama Software
    ------------------------------



  • 3.  RE: Unable to advance Workflow when using Chrome

    Posted 22 days ago

    We found more settings which appear to be related: notifications.

    If all the notify entries are changed to none, the transition appears to work.

    Include some notify parameters and hopefully you'll be able to replicate the issue.

     

    Virginia

     






  • 4.  RE: Unable to advance Workflow when using Chrome

    Posted 9 days ago
    Hi Virginia,

    As I'm unable to replicate this by adding notifications to the workflow transitions, something else must be at play here. I suggest raising a ticket with support for assistance sorting what's causing this behavior.

    Cheers,


    ------------------------------
    Carmen Santos
    Jama Software
    ------------------------------